disclaimer
bold italics
You are at loki-rox.blogspot.com
1. You are not allowed to piss me off.
2. Do not copy me
3. Whatever you want to write, WRITE IN YOUR OWN BLOG
introduction
Dum Dee Dum... I am not a super hero neither am i spiderman. I am going to save the world... like as if you would believe. I am a maniac. I came from an outer space which is filled with water. I learn swimming at the age of zero.I wail like a cry baby. I crawl like spiderman, i fly like superman, i drive like batman. I live in wonderland. Rugrats is my friend, so is peter pan. My name is loki =).
songs


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

Tagboard
Links
MINTTTTTTTTTTTTT -MiNt-
MEI SHUANGStarry
=DTwin
Wan Lin
AH GENAcous
BADDIEIcy
Fayte
Tooth
Sweet
Clair
WEILI!!!!!!!Weili
o0Kellyn
Siao Yue
Iggy
Tamago
=OShyt
-.-Rain
o.oSaku
Berrie
Blogshop Siao yue's
PeppeR
Raper Angelz
Clarice
Apple
=DDICE
-Mint-Pro
MsBaby
xGurl
Cheryl
.
Archives
Credits
Layout: baby wingz
Brushes: thispicture
Font: dafont
Wednesday, November 26, 2008
AGAIN

Q1 . The person who tagged you was ?
Ans: STARRY!!
Q2. Your relationship with him was ?
Ans: My leader =D
Q3. Your fifth impression of him?
Ans: flirt!
Q4. The most memorable thing he did for you ?
Ans: SING SING
Q5. If he becomes your lover , you would ?
Ans: ....
Q6. If he becomes your lover , he needs to improve on ?
Ans: dao me more =D
Q7. If he becomes your enemy , you would ?
Ans: DAO HER
Q8. If he becomes your enemy , he needs to improve on ?
Ans: she flirt my tifa
Q9. If he becomes your enemy , th reason would be ?
Ans: she show my tifa hentai website
Q10 : The most desired thing you want for him to be ?
Ans: a flirt =D
Q11 : Your overall impression of him ?
Ans: VERY FLIRT!


Loki signed off at 12:40 PM